Dermalogica huidverzorging voor iedereen
U bevindt zich hier: Welkom Huidverbetering Dermalogica cosmetica

Dermalogica huid producten

Vooruitstrevende kennis

Dermalogica, ontwikkeld in de USA, is de snelst groeiende professionele huidverzorgingscompany in de wereld en levert alles wat nodig is voor een gezonde huid. Dermalogica is een complete lijn van huid- en lichaam verzorgingsprodukten, onderzocht en ontwikkeld door het International Dermal Institute.

Verantwoorde ingrediënten

Dermalogica was het eerste cosmetica bedrijf dat een lijst van ingrediënten maakten bij hun producten. De producten zijn vooral bekend om wat er niet in zit, zoals minerale oliën, lanoline, chemische geur- en kleurstoffen, geen alcohol of formaldehyde.

Moderne benadering

Het uitgangspunt van de hele filosofie achter dermalogica is dat de huid, gedurende een leven, constant aan verandering onderhevig is door interne en externe factoren. Een gediplomeerd huidverzorgingspecialiste is nodig om te beoordelen wat de huid nu nodig heeft.

Jane Wurwand (oprichtster van het dermalogica "International Dermal Institute) zegt: "Er wordt geen gebruik gemaakt van een indeling naar huidtype, het is de taak van de huidverzorgingspecialiste om een persoonlijk verzorgingsprogramma voor u samen te stellen naar de conditie en behoefte van de huid voor dat moment". "Wij geloven niet dat de huid alleen droog, vet of normaal is". "Huidcondities veranderen continu door verschillende factoren zoals: leeftijd, milieu, hormonen, omgeving en weersinvloeden. Daarom is het niet meer van deze tijd om een huid levenslang of zelfs maar voor een maand te bestempelen als droog, vet of normaal".

Een puur en eerlijk product, geen glamour

Over de cosmetica-industrie hangt een sluier van "glamour" salons, pakkende productbenamingen vol beloftes en misleidende verpakkingen. Er wordt vergeten waar het echt om draait, namelijk vernieuwende, moderne formules en verzorgingsprogramma's die echt werken. Dermalogica staat voor een regelmatig bezoek aan de huidverzorgingspecialist, dagelijks gebruik van slimme producten voor thuis en een uitgebalanceerde kijk op het leven... Een no- nonsense filosofie die zowel man als vrouw aanspreekt. Voor alle informatie over de Dermalogica producten: kijk in onze gezondehuidwinkel.nl

Gezondehuidwinkel.nl

Kijk ook eens in onze Gezondehuidwinkel.nl Dermalogica huid producten makkelijk bestellen. Snel geleverd. Wij helpen u graag!

Dermalogica Clearstart

Cleanstart huidverzorging voor tienersBen jij rond de 12 tot 20 jaar oud? Start dan vandaag met Clearstart huidverzorging

Volg ons

volg ons op TwitterVind ons leuk op facebook

Dermalogica AGE Smart

Dermalogica AGE smart anti huidverouderingDe slimme huidverzorging van Dermalogica om huidveroudering te vertragen. AGE smart!

Dermalogica Medibac

Behandel, verwijder en voorkom acne. Maak een einde aan acne met Dermalogica Medibac producten en onze behandelingen.

Afspraak maken

Bel ons op 071 5149988 of kom gewoon eens binnen lopen.
Onze openingstijden 
Wij zijn kernlid van de ANBOS

Dermalogica Shave

Dermalogica scheerproductenScheerproducten voor een super gladde en verzorgde huid. Dat kan met Dermalogica Shave!
 

Gezichtsbehandeling

60 minuten € 59,00 
45 minuten € 44,25
Speciale peeling afgestemd op uw huidconditie, + € 8,50

Ons adres

Gratis parkerenCeez Skin Care
Vrijheidslaan 55
2321 JR  Leiden
T: 071 5149988
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.