Vreemd plekje op de huid

Samen naar een gezonde huid. Ontharen met suiker, elektrisch of laser. Massage voor huidverbetering of toch ontspannen

Huidkanker zie je steeds vaker

Een klant die ons regelmatig bezoekt voor een gezichtsbehandeling bleek een plekje op de rug te hebben dat er niet hoorde… Nadat haar huisarts het geen bijzonder plekje vond was onze specialiste daar niet helemaal zeker van. “Ga nog maar een keer naar de huisarts en dring maar aan op een onderzoekje”. De uitslag van dit onderzoek was een basaalcelcarcinoom. U kunt zich vast voorstellen hoe blij deze klant was met het advies. De chocolade smaakte ons prima…

Gelukkig maar dat onze specialiste aandrong toch nog een keer de arts te bezoeken. Het plekje is verwijderd en verder is het allemaal gezond.

Dit voorval staat helaas niet op zichzelf. (Te) vaak worden er afwijkende plekjes waargenomen in het gelaat, op de rug of armen bij onze klanten. Helaas, of juist maar goed, “ontdekken” de specialsites van Ceez Skin Care deze plekjes. De meeste specialistes hebben de opleiding dermatologie voor de schoonheidsspecialiste gevolgd en overleggen met elkaar als iemand iets vreemds ziet. Zij hebben ook veel foto’s bekeken van diverse verschillende huidaandoeningen die wij in de praktijk tegen komen. Maar gelukkig vaak op tijd, voordat het erger wordt, kunnen wij u doorverwijzen. Nog een extra reden om regelmatig een behandeling te plannen bij de huidexperts van Ceez Skin Care.