Ceez is Dermalogica Expert

Kennis en kwaliteit over dermalogica en gezichtsbehandelingen op topniveau

Het hele Ceez team heeft de status van Dermalogica Expert behaalt.

En dat kan niet iedere Dermalogica salon zeggen! Elke specialiste van Ceez Skin Care is een Dermalogica huidexpert! ...en dat wordt je niet zomaar. Je moet kennis hebben van alle productgroepen van dermalogica. De ingrediënten van de producten en effecten van de verschillende behandelingen. Daarnaast natuurlijk ook nog kennis van de huid en huidproblemen zoals acne, zonschade, huidveroudering enz.

Het opleidingsprogramma van Dermalogica heeft drie verschillende niveaus, namelijk:

  • Level 1: Certified
  • Level 2 : Specialist
  • Level 3 : Expert

Dit studieprogramma van Dermalogica brengt de kennis en vaardigheden van de specialisten op een super hoog niveau. Met alle specialistes van Ceez Skin Care hebben wij hierin geinvesteerd. Voor kwaliteit en kunde bent u bij Ceez Skin Care in goede handen! Er werken uitsluitend Huidexperts.

Dit is goed nieuws voor u! Dit betekent dat wij alle speciale behandelingen van Dermalogica zoals de BioSurface Peeling mogen uitvoeren. In de toekomst verwachten wij nog meer introducties die uitsluitend voor Experts zijn.

De toekomst zal het ons leren

Wij blijven op de hoogte van de ontwikkelingen op het gebied van cosmetica en behandelingen in de toekomst. Ons doel blijft zonder extreme irritatie en roodheid te veroorzaken een gezonde huid te realiseren.