Gezichtsbehandelingen

Welke producten helpen uw huid echt verbeteren? Maak een afspraak voor een gratis huidadvies met de Dermalogica Expert

Gezichtsbehandeling en gratis huidadvies

Een gezichtsbehandeling met de producten van Dermalogica voor een super schone, frisse en gezonde huid. Onzuiverheden verwijderen en acne aanpakken. Eigenlijk hebben wij maar één behandeling. Deze is afgestemd op uw huidconditie. Wij richten ons op het verbeteren van de huid met als resultaat een verzorgde en gezonde huid. Geen overdreven claims, trucs of valse beloften. Tevens doen wij dit met methodes die de kans op het verhogen van de gevoeligheid van de huid vermijden en zonder eerst extreme irritatie of roodheid te veroorzaken.
Methodes zoals te heftige peelings, microdermabrasie en mesotherapie behoren niet tot onze werkwijze. Wij behandelen o.a. acné, rimpels, vroegtijdige veroudering van de huid, gevoeligheid van de huid en pigmentatie. Dit doen wij met de speciale producten van Dermalogica en o.a. bindweefselmassage. Een peeling kuur kan een zeer goede stap zijn naar een gezonde huid. Een speciale peeling pakt een specifiek probleem aan zoals voortijdige huidveroudering of acne. Daarnaast zal ontspanning en het verlagen van stress een gevolg zijn van onze werkwijze. Onze resultaat gerichte aanpak verzekert u van de beste behandeling voor uw huid

Bij Ceez Skin Care kunt u natuurlijk ook alleen wimpers en wenkbrauwen laten verven. Of ontharen met suiker. Bel 071 5149988 voor het maken van een afspraak.

Dermalogica Face Mapping: gratis huidadvies

Dermalogica Facemap, Gratis huidadviesAls u voor de eerste keer bij Ceez Skin Care komt, vragen wij u een Dermalogica vragenformulier in te vullen. Hierin staan diverse vragen omtrent uw leefwijze, eventueel medicijn gebruik, producten die u gebruikt en huidconditie. Ook vragen wij wat u van de behandeling verwacht en wat u zou willen verbeteren. De door u ingevulde gegevens en uw huidconditie geven de specialiste de informatie die zij nodig heeft om het perfecte behandelplan samen te stellen.

De huid is gedurende een leven constant aan verandering onderhevig door interne en externe factoren. Pas tijdens uw bezoek kan de huid expert uw huidconditie vaststellen en daarop de behandeling afstemmen. Tevens zal zij tijd reserveren om u te adviseren omtrent het gebruik van de juiste producten voor thuis, afgestemd op uw huidconditie.

Het gebruik van de juiste producten thuis en een regelmatig bezoek aan de huidverzorgingspecialiste bevordert een gezonde en verzorgde huid. Kijk voor de Dermalogica producten in onze www.gezondehuidwinkel.nl