Schone huid - Acne

De specialistes van Ceez Skin Care verwijderen op een vakkundige wijze gerstekorrels en mee-eters

Een gezonde schone huid zonder meeeters

Wat zijn mee-eters?

Vaak bij een jonge huid zien wij grote poriën en een vettig en glimmend aanzien van de huid. De poriëen zijn vaak verstopt met ingedikte talg. Deze talg heeft de huid niet kunnen verlaten omdat een te sterk verhoornde opperhuid de talgafvoergangen blokkeren. Dan ontstaan mee-eters of ook wel comedonen genoemd. Comedonen kunnen hard of zacht zijn en ze kunnen in meer of mindere mate van de buitenlucht zijn afgesloten. De open comedonen worden ook wel white heads genoemd en de gesloten black heads. Open poriën kunnen ook geblokkeerd zijn door stof en vuil van buitenaf. Dus, om erger te voorkomen, bijvoorbeeld het ontstaan van ance en ontstekingen, is het belangrijk de huid super schoon te houden. Laat de specialistes van Ceez Skin Care regelmatig de huid goed schoon maken en mee-eters vakkundig verwijderen.

Een gezonde schone huid zonder gerstekorrels

Wat zijn gerstekorrels

Meestal komen ze voor op de drogere gedeeltes in ons gezicht. De bovenkant van de wangen of in het gebied onder de ogen. Gerstekorrels zien er uit als kleine witte bultjes, zo groot als een speldeknop. Ze zijn van de buitenlucht afgesloten door een heel dun laagje opperhuid. Gerstekorrels zullen niet vanzelf verdwijnen. Wel kunnen de specialistes van Ceez Skin Care deze vakkundig verwijderen. Vaak wordt met een steriel naaldje de huid boven de gerstekorrel open gemaakt zodat deze voorzichtig verwijdert kan worden.

Een gezonde huid zonder talgbultjes

Wat zijn talgbulten?

Talgbultjes zijn verstopte talgklieren. Talgklieren scheiden talg af die de huid soepel houden. Soms kan het voorkomen dat zo'n talgklier verstopt raakt. Goed schoon houden is in ieder geval belangrijk. Ze komen voor in het gezicht maar soms ook wel eens op bijvoorbeeld de rug. Op de rug kunnen ze best groot worden. Professioneel weg laten halen is de beste optie. Onze specialistes zijn hierin getraind en helpen u graag. Tevens bezitten de behandelaars van Ceez de acne specialisatie.