Het Ceez Skin Care blog

Samen naar een gezonde huid. Ontharen met suiker, elektrisch of laser. Massage voor huidverbetering of toch ontspannen
Dermalogica Hydrablur primer

Hydrateert en verfijnt de poriën.

Op dezelfde manier als een schilder een primer gebruikt om ervoor te zorgen dat de verf beter dekt, zorgt een primer ervoor dat het huidoppervlak zachter en egaler wordt. Hierdoor blijft make-up beter op de huid zitten en verbetert de huidskleur- en textuur. De primers van Dermalogica bevatten geen comedogene ingrediënten die kunnen leiden tot verstoppingen, huidirritatie en gevoeligheid. De experts van Dermalogica zijn erin geslaagd om formules te ontwikkelen die zowel een langhoudende dekking als een egale finish bieden, gecombineerd met huidverbeterende eigenschappen.

Ceez ontdekt plekjes huidkanker

Huidkanker zie je steeds vaker

Een klant die ons regelmatig bezoekt voor een gezichtsbehandeling bleek een plekje op de rug te hebben dat er niet hoorde… Nadat haar huisarts het geen bijzonder plekje vond was onze specialiste Esther daar niet helemaal zeker van. “Ga nog maar een keer naar de huisarts en dring maar aan op een onderzoekje”. De uitslag van dit onderzoek was een basaalcelcarcinoom. U kunt zich vast voorstellen hoe blij deze klant was met het advies. De chocolade smaakte ons prima…

Dermalogica Overnight Retinol Repair

Nieuw in de AGE smart serie.

Een super cremé om huidveroudering te vertragen. Met als belangrijkste ingredient Retinol. Retinol is al lang bekent om deze eigenschap. Dermalogica's Overnight Retinol Repair is de meest krachtige nachtbehandeling in de strijd tegen huidveroudering. Micro-ingekapseld Retinol stimuleert de collageenproductie. Daarnaast verhelderen krachtige peptides en een gestabiliseerde vorm van Vitamine C de huid. Het bio-energetisch Kopercomplex zorgt voor zichtbare versteviging en vermindering van rimpels. Dit product wordt gebruikt in combinatie met de Buffer Cream om de huid voor te breiden op de hoge concentratie Retinol (Vitamine A).

Ceez is Dermalogica Expert

Het hele Ceez team heeft de status van Dermalogica Expert behaalt.

En dat kan niet iedere Dermalogica salon zeggen! Elke specialiste van Ceez Skin Care is een Dermalogica huidexpert! ...en dat wordt je niet zomaar. Je moet kennis hebben van alle productgroepen van dermalogica. De ingrediënten van de producten en effecten van de verschillende behandelingen. Daarnaast natuurlijk ook nog kennis van de huid en huidproblemen zoals acne, zonschade, huidveroudering enz.

Het opleidingsprogramma van Dermalogica heeft drie verschillende niveaus, namelijk: