Dermalogica BioSurface peeling

Niet zomaar een peeling. Geschikt om o.a. een ruwe huid, tekenen van zonschade, fijne lijntjes en verstoppingen te helpen verminderen

Ben jij geschikt voor de nieuwe Dermalogica peeling: BioSurface?

Dit betekent dat het niet zomaar een peeling is. Zoals u misschien weet zijn wij geen voorstander van een peeling die extreme roodheid veroorzaakt. Of een peeling waarbij de vellen aan uw huid hangen. Wij zijn van mening dat juist dit soort peelingen de gevoeligheid van de huid verergeren en zo juist voortijdige huidveroudering op termijn veroorzaken. Agressieve peelings brengen de huid schade toe, waardoor het huidverouderingsproces juist kan worden versnelt omdat de huidlagen die verantwoordelijk zijn voor celvernieuwing worden aangetast.

Wat wij dus nodig hebben is een peeling met actieve ingrediënten die echter de huid niet, of gecontroleerd een beetje beschadigd, maar wel op een super resultaat is gericht. Dat kan nu, met de dermalogica Bio Surface peel. Deze is speciaal ontworpen om de voordelen van een chemische peeling te behouden zonder dat huidschade of hersteltijd noodzakelijk is. De BioSurface Peel is over het algemeen het meest effectief in te zetten bij het behandelen van de volgende huidcondities:

  • Ruwe huid
  • Tekenen van zonschade
  • Fijne lijntjes en rimpels
  • Verstoppingen
  • (Hyper)pigmentatie
Deze peeling is niet voor iedereen geschikt. Uitsluitend klanten die al met regelmaat voor een behandeling komen en thuis ook de noodzakelijke aandacht aan de huid besteden zouden geschikt kunnen zijn. Doet u weinig tot niets aan de dagelijks verzorging van uw huid dan is deze peeling niet voor u geschikt. Uw huid moet eerst op een verzorgingsniveau gebracht worden waardoor deze de Bio Surface peeling kan verdragen zonder irritatie te veroorzaken.

Om deze reden heeft Dermalogica een toestemmingsformulier samengesteld met eisen en richtlijnen die u dient te ondertekeken en op te volgen om een optimaal resultaat veilig te behalen.

Het aantal behandelingen die gemiddeld nodig zijn om het gewenste resultaat te bereiken is mede afhanelijk van de huidconditie, het soort huidprobleem en de mate waarin nazorg instructies worden opgevolgd. Idealiter wordt een kuur gevolgd van 3 tot 6 behandelingen gedurende een periode van 3 tot 12 weken, aangevuld met enkele onderhoudsbehandelingen per jaar.

Direct na de BioSurface Peeling behandeling kan de huid roder en gevoeliger zijn dan normaal. Ook kan deze droog en gespannen aanvoelen. Daarnaast is het mogelijk dat de huid binnen een week licht gaat schilferen en dat er tijdelijk meer pigmentatie zichtbaar is. Deze symptomen zijn normaal, aangezien de huid een vernieuwingsproces ondergaat. Deze bijwerkingen zullen snel verdwijnen wanneer de juist nazorg wordt gehanteerd. Dit nazorg advies zul je ontvangen van onze Dermalogica Experts.