Dermalogica Hydrablur primer

Samen naar een gezonde huid. Ontharen met suiker, elektrisch of laser. Massage voor huidverbetering of toch ontspannen

Hydrateert en verfijnt de poriën.

Op dezelfde manier als een schilder een primer gebruikt om ervoor te zorgen dat de verf beter dekt, zorgt een primer ervoor dat het huidoppervlak zachter en egaler wordt. Hierdoor blijft make-up beter op de huid zitten en verbetert de huidskleur- en textuur. De primers van Dermalogica bevatten geen comedogene ingrediënten die kunnen leiden tot verstoppingen, huidirritatie en gevoeligheid. De experts van Dermalogica zijn erin geslaagd om formules te ontwikkelen die zowel een langhoudende dekking als een egale finish bieden, gecombineerd met huidverbeterende eigenschappen.

De Dermalogica Hydrablur primer is zeer geschikt als laatste stap in de verzorgingsroutine, maar kan ook dienen als basis onder make-up.

Drie voordelen in één formule:

  • Intensieve hydratatie: Door de huid geleidelijk en langdurig te hydrateren zorgt de primer voor een optimale vochtbalans, waardoor fijne (droogte)lijntjes en rimpels minder zichtbaar worden.
  • Neutrale dekking: De unieke micro-ingekapselde tint komt vrij bij het aanbrengen en zorgt voor verheldering, een lichte, natuurlijke dekking en een verbeterde tint.
  • Maakt de poriën minder zichtbaar: na het aanbrengen worden de poriën zichtbaar verfijnd zonder daarbij de huid uit te drogen.
Breng de primer aan na de dagcremé.
Ga naar de Gezondehuidwinkel voor Dermalogica Hydrablur primer