Dermalogica Overnight Retinol Repair

Met retinol. Het ingrediënt voor het verminderen en vervagen van rimpels en fijne lijntjes

Nieuw in de AGE smart serie.

Een super cremé om huidveroudering te vertragen. Met als belangrijkste ingredient Retinol. Retinol is al lang bekent om deze eigenschap. Dermalogica's Overnight Retinol Repair is de meest krachtige nachtbehandeling in de strijd tegen huidveroudering. Micro-ingekapseld Retinol stimuleert de collageenproductie. Daarnaast verhelderen krachtige peptides en een gestabiliseerde vorm van Vitamine C de huid. Het bio-energetisch Kopercomplex zorgt voor zichtbare versteviging en vermindering van rimpels. Dit product wordt gebruikt in combinatie met de Buffer Cream om de huid voor te breiden op de hoge concentratie Retinol (Vitamine A).

Dermalogica pakt huidveroudering aan bij de bron

De producten uit de AGE smart lijn zijn gefocust op het aanpakken van drie biochemische processen die huidveroudering veroorzaken:

  • De vorming van vrije radicalen wordt tegengegaan door het gebruik van krachtige antioxidanten, zoals polyfenolen, vitamines en mineralen. Dermalogica gebruikt onder andere Liposomen Technologie, waarbij antioxidanten worden ingekapseld en daardoor dieper in de huid kunnen doordringen
  • Om de afbraak van proteïnen zoals collageen en elastine tegen te gaan heeft Dermalogica een anti-enzymentechnologie ontwikkeld. Belangrijke ingrediënten hierbij zijn Soja, peptides en Retinol (Vitamine A)
  • AGE's (Advanced Glycation End products) ontstaan als spontante reactie tussen suikers en proteïnen. Dit zorgt ervoor dat collageen verkleefd raakt. Om dit versuikeringsproces tegen te gaan gebruikt Dermalogica haar unieke "suikerval" technologie. Dit zorgt ervoor dat suikers zich hechten aan de peptide in plaats van het collageen zodat stevigheid en elasticiteit van de huid behouden blijft
Alle producten uit de Dermalogica AGE smart lijn zijn een investering in de toekomst van uw huid!
Ga naar de Gezondehuidwinkel voor Dermalogica Overnight Retinol Repair