Dermalogica huidverzorging

Dermalogica producten voor een super schone gezonde huid
Acne ontstekingen

Het Dermalogica MediBac clearing systeem behandelt, verwijdert en voorkomt acne, ook bij volwassenen. De belangrijkste oorzaak van acne bij volwassenen is vaak chronische stress. Stress stimuleert acne, maar overactieve talgklieren, ophoping van dode huidcellen, bacteriën en ontstekingen dragen bij aan de ontwikkeling van acne.
Weten welke producten van dermalogica u hierbij kunnen helpen?

Ga naar de Gezondehuidwinkel speciaal voor acne en ontstekingen
Jonge huid tieners

De producten van Clearstart zijn speciaal voor jou gemaakt. Of je nu een jongen of meisje bent, ook voor jou is er een cosmetica lijn. Een jonge huid is vaak uit balans en moet beschermd worden om schade later te voorkomen. Het maakt je huid schoon, bestrijdt puistjes en beschermt zodat je nu een gezonde huid krijgt die in de toekomst ook zo blijft.
Weten welke producten van dermalogica jou hierbij kunnen helpen?

Ga naar de Gezondehuidwinkel speciaal voor de jonge huid / tieners
Vette (T) zone

Een normaal tot vette huid wordt vaak gecombineerd genoemd. Er is sprake van een glimmende T-zone (voorhoofd, neus en kin) met kans op verstoppingen en ontstekingen. Verminder de talgproductie zonder de huid uit te drogen, voor een gezonde huid die in balans is.
Weten welke producten van dermalogica u hierbij kunnen helpen?

Ga naar de Gezondehuidwinkel speciaal voor de vette (T) zone
Zeer droge huid

Een (zeer) droge huid wordt gekenmerkt door ruwe plekken, trekkerigheid, lage talgproductie, dehydratatie en de aanwezigheid van fijne lijntjes en een doffe uitstraling van de huid. Onthul een gezonde huid door middel van exfoliatie en intense voeding en hydratatie.
Weten welke producten van dermalogica u hierbij kunnen helpen?

Ga naar de Gezondehuidwinkel speciaal voor de zeer droge huid
Dermalogica oplossing voor pigmentatie

Oorzaken van hyperpigmentatie kunnen chemische stoffen zijn, zoals parfums, een verstoorde hormoonbalans (zwangerschap, de pil), na ontstekingen zoals bij acne, door bepaalde medicijnen, ze kunnen ook erfelijk bepaald zijn en ouderdom. Het is over het algemeen zo, dat UV-licht een aanzetter is voor de vorming van pigment. Gebruik overdag altijd een crème met SPF30 of hoger!
Weten welke producten van dermalogica u hierbij kunnen helpen?

Ga naar de Gezondehuidwinkel speciaal voor de huid met hyperpigmentatie