Huidverbetering

Een super schone huid zonder mee-eters, gerstekorrels en onzuiverheden

Een gezonde schone huid zonder meeeters

Wat zijn mee-eters?

Vaak bij een jonge huid zien wij grote poriën en een vettig en glimmend aanzien van de huid. De poriëen zijn vaak verstopt met ingedikte talg. Deze talg heeft de huid niet kunnen verlaten omdat een te sterk verhoornde opperhuid de talgafvoergangen blokkeren. Dan ontstaan mee-eters of ook wel comedonen genoemd.

Gezichtsbehandeling en gratis huidadvies

Een gezichtsbehandeling met de producten van Dermalogica voor een super schone, frisse en gezonde huid. Onzuiverheden verwijderen en acne aanpakken. Eigenlijk hebben wij maar één behandeling. Deze is afgestemd op uw huidconditie. Wij richten ons op het verbeteren van de huid met als resultaat een verzorgde en gezonde huid.

Vooruitstrevende kennis

Dermalogica, ontwikkeld in de USA, is de snelst groeiende professionele huidverzorgingscompany in de wereld en levert alles wat nodig is voor een gezonde huid. Dermalogica is een complete lijn van huid- en lichaam verzorgingsprodukten, onderzocht en ontwikkeld door het International Dermal Institute..

Huidoneffenheden verwijderen.

Heeft u een klein plekje op de huid waar u zich aan ergert? Misschien kunnen wij deze verwijderen of minder zichtbaar maken! Hieronder ziet u een overzicht van diverse mogelijkheden. Wij verwijderen deze door middel van thermocoagulatie. Met behulp van een naald en een kort stroomstootje. Vanwege onze ervaring doen wij dit goedkoper en netter dan de huisarts of dermatoloog!