Laser ontharen

Met de Palomar Vectus laser. Wij hebben reeds meer dan 4 miljoen flitsen ervaring. Gediplomeerd en ANBOS geregistreerd

Veilig duurzaam ontharen met laser

Voordat er met laser behandeld wordt zal er bij ons altijd een persoonlijk intake gesprek plaats vinden van 45 minuten. Ook al heeft u reeds elders een gesprek of zelfs een behandeling voor ontharen met laser gehad. Wij vinden dat u op de hoogte dient te zijn omtrent alle (on)mogelijkheden, risico's, juiste verwachtingen en algemene informatie over haargroei waarvan wij vinden dat u deze moet weten. Na dit gesprek besluit u of u wilt starten met behandelen. Ook kan het voorkomen dat wij u helaas moeten teleurstellen omdat behandelen met licht bij u niet mogelijk is. Samen bekijken wij dan of er andere mogelijkheden zijn

Heel belangrijk is tijdens de hele behandelperiode absoluut uit de zon te blijven in verband met de kans op brandplekjes en pigmentatie. De beste tijd om te starten met duurzaam laser ontharen is dan ook na de zomer zodra uw zomerkleurtje weer is verdwenen. Komen de lichaamsdelen die u wilt behandelen nooit in de zon, zoals de oksels, of bent u bereid het behandelde gebied uit de zon te houden, dan kunt u natuurlijk altijd starten.

Laser: testflitsen en haargroeicyclus

Tijdens het intakegesprek leggen wij o.a. de haargroei en haargroeicyclus uit. De groei- en rustfase van haar: wat heeft dit te maken met uw behandeling? Wij vertellen u over de verschillende ontharingsmethodes en in het bijzonder duurzaam ontharen met de Palomar Vectus laser. Tevens laten wij u enkele flitsen voelen en kunnen wij de huidreactie bekijken. Ook kunnen wij dan de kosten bepalen omdat wij de grootte van het te behandelen oppervlak zien. Het is dus belangrijk dat tijdens het intakegesprek de haren zichtbaar zijn. Voor het intakegesprek vragen wij €35,-. Dit krijgt u retour bij de eerste behandeling.

De behandeling met de Palomar Vectus laser

Behandeling rug met Palomar Vectus laser

Het zichtbare licht uit de laser wordt via een glasprisma naar de te behandelen plek geleid. Om een zo optimaal mogelijke lichtgeleiding naar het haar te krijgen wordt er een dunne laag olie op de huid aangebracht. Vervolgens wordt het handstuk van de Vectus laser na elke lichtflits verplaatst over het te behandelen gebied. Haar bevat pigment (melanine) dat het licht absorbeert en omzet in warmte. Deze warmte wordt vervolgens via het haar naar het haarzakje gevoerd. Dit haarzakje wordt uitgeschakeld waardoor er geen nieuw haar meer kan groeien. De Vectus laser heeft een spotgrootte van maar liefst 2 x 4 cm. Hierdoor is het mogelijk grote oppervlakten snel te behandelen en kunnen per flits honderden haarzakjes tegelijk uitgeschakeld worden.

Uniek, voor extra veiligheid!

Als eerste laser heeft de Palomar Vectus een speciale pigmentatie meter, de Skintel. De behandelaar besliste op basis van haar ervaring als enige de instellingen van de laser. Met de komst van de Skintel wordt extra veiligheid toegevoegd. Deze meter kan de pigmentatie in de huid "lezen" waardoor het instellen van de laser nog zorgvuldiger plaats vindt!

Garantie

Ieder mens is uniek. Veel factoren zijn van invloed op de menselijke haargroei. Onder andere leeftijd, erfelijkheid, medicijngebruik, de hormoonhuishouding en de plaats op het lichaam. Daarnaast verschilt haar van lengte, dikte en kleur. Om deze redenen is het nooit te voorspellen hoeveel behandelingen u nodig heeft om een optimaal resultaat te behalen. De ervaring leert dat tussen de 4 á 7 behandelingen nodig zijn op het lichaam en meer in het gezicht.

Wegens de hierboven vermelde factoren kunnen wij u geen garantie geven. Wel garanderen wij u onze uiterste best te zullen doen om een voor u zo optimaal mogelijk resultaat te behalen. Sinds 2002!

Kijk hier naar een behandelplan en resultaat van ontharen in het gezicht