Ervaring definitief ontharen bij Ceez

De schaamte, de pijn, de eerste keer, het resultaat, en zo blij!

Een klant beschrijft haar ervaring bij ons

Ken je dat?

Blij zijn dat het weer zomer is... en toch ook weer niet? Zo lang mogelijk met lange broeken blijven rondlopen omdat je vindt dat die benen écht niet gezien kunnen worden zonder dat er pannetjes hars, een Epilady of een scheermesje aan te pas is gekomen? Om maar niet te spreken van die bikinilijn die maar blijft opkomen met alle pukkeltjes en irritaties van dien?

Balen...

Wat heb ík daarvan gebaald zeg..... waarom stapten mijn vriendinnen zomaar in hun bikini en moest ik daar zo vreselijk veel aan doen? En wát een vrijheid heb ik ervoor teruggekregen..... sinds een paar jaar, nadat ik bij CEEZ Skin Care op bezoek ben geweest. En nog steeds kom, nu voor m’n oksels.

Schaamte

Ik wist dat CEEZ met IPL werkte, al heel lang... maar heb even moed moeten verzamelen om erheen te gaan. Ik schaamde me al zo lang voor al die overbeharing en ineens moest ik het in volle glorie laten zien. Na mijn laatste zwangerschap heb ik de stoute schoenen aangetrokken. En gebeld voor een intake voor mijn hele benen en mijn bikinilijn.

Intake gesprek

De intake bij CEEZ was superprettig. Begon met een hele duidelijke presentatie van wat IPL nu eigenlijk ís, hoe het werkt en hoe het voelt. Ik voelde me heel erg op mijn gemak daar en het was eigenlijk helemaal niet erg om alles te laten zien, eigenlijk een enorme opluchting, eindelijk kon er iets aan gedaan worden. Ik bleek ook een ideaal geval te zijn: witte huid, donkere haren.

Foto's

Er werden foto’s gemaakt om goed te kunnen vastleggen wat de gebieden zijn en om achteraf nog eens terug te kunnen kijken. Ik had verwacht dat ik dat heel vreselijk zou vinden, maar inmiddels was al zo duidelijk dat ik me hier nergens voor hoefde te schamen dat het feitelijk vanzelf ging. Na een proefflits op mijn lies wist ik het zeker. Dit ga ik doen.

Is ontharen pijnlijk?

Pijn is eigenlijk niet het goede woord. Het gaat letterlijk als een flits door je heen. Op de plekken waar veel of dik haar zit voel je het heel even goed heet worden en het ebt ook weer weg. Op de echt gevoelige plekken is het echt even doorbijten, maar het gaat zo snel..... Daarna is je huid op sommige plekken nog wat gevoelig, maar dat verdwijnt snel.

De eerste keer

Na de eerste keer was ik al verbluft door het resultaat.... het werkte, dat was duidelijk. Mijn “vacht” was duidelijk minder geworden, het leek alsof er minder haartjes zaten op hetzelfde oppervlak. Ik zag het per keer minder worden, heel duidelijk zelfs. Nu, na 7 keer (maar ik was dan ook echt erg behaard) volstaat een nabehandeling op wat plekjes waar nog wat toefjes zaten.

Korte broek

Nu trek ik zonder nadenken een rokje of korte broek aan. Er zitten nog wel wat haartjes, maar zo verspreid dat het nauwelijks opvalt. Met een scheermesje ben ik zó klaar en dan kan ik rustig een paar dagen verder zonder wat dan ook te doen. Mijn bikinilijn is helemaal verdwenen. In de vakantie heb ik zelfs maar 1 keer per week wat weggehaald, je ziet het gewoon niet meer wanneer je een beetje bruin bent. En met de oksels gaat het ook helemaal goed.

Blij!

Ik ben zó blij! Het is echt zó mooi geworden en zó glad! Iets wat dagelijks dwars zat is volledig niet meer aanwezig. Kortom, ik kan het je echt van harte aanraden.
F.F.

Nog een ervaring met ontharen bij Ceez Skin Care vonden wij op het TROS Radar forum: Klik hier