Massage

Een pittige bindweefselmassage voor verbetering van de bloedcirculatie en aanmaak van collageen. Of toch liever ontspannen

Klassieke rug, schouder, nek massage

Heerlijk ontspannen of lekker stevig...

Indian Head massage (stoelmassage met kleding aan)

Anders dan de naam doet vermoeden, bewegen de handen van de specialiste de eerste 10 minuten van de Indian Head massage tussen de schouderbladen richting de nekspieren. Je voelt dat de spanning wegtrekt en de eerste fase van de ontspanning werkelijkheid wordt. Daarna is je hoofd het werkterrein van de specialiste. Met stevige en zachte druk, met rustige en vlotte bewegingen raakt de hoofdhuid weer los van de schedel. Je staat weer op met een "leeg" hoofd, helder en klaar voor het vervolg van de dag. Ook zeer geschikt indien u zwanger bent.

Bindweefselmassage

Dit is geen ontspanningsmassage, maar hard werken. Een zeer intensieve massagetechniek die spanningen in de huid opheft en het onderhuidse bindweefsel weer los en soepel maakt. Het activeert de aanmaak van collageen en herstelt de bloedcirculatie. Zo worden voedingstoffen beter opgenomen en afvalstoffen versneld afgevoerd. De huid krijgt een gelijkmatige teint en ziet er strakker en steviger uit. Zeer geschikt voor het gelaat, buik en benen. Voor het beste resultaat adviseren wij u deze massage in kuurverband te volgen, bijvoorbeeld gedurende 6 weken iedere week 30 minuten. U ziet en voelt het verschil!