Wie zijn wij

Specialisten in laser ontharen, huidverbetering met Dermalogica, bindweefselmassage enz. Sinds 2002

Wie wij zijn?

Een schoonheidssalon vinden wij zo simpeltjes klinken. Een huidtherapeut zijn wij ook weer niet. Met laser ontharen zitten wij dankzij onze jarenlange ervaring zeker op een hoger niveau dan vele anderen! Een kliniek klinkt weer zo medisch... Wij bestaan al sinds 2002, en wij doen alleen wat wij leuk vinden. Alleen dan is het gevolg plezier voor ons en resultaat voor u. Dus u kunt bij ons niet terecht voor pedicure, manicure, make-up. U bent bij ons aan het goede adres voor een perfecte gezichtsbehandeling gericht op het verbeteren en gezond houden van uw huid, tijdelijk ontharen met suiker, elektrisch of laserontharen en enkele massages.

Bij Ceez Skin Care doen wij alleen wat wij leuk vinden. Dat merkt u, dat voelt u.
Voor vrouwen, mannen en tieners. Een super schone, verzorgde en gezonde huid!
(en een gladde onthaarde huid ;-)

Het geweldige Ceez team

Het maakt niet uit bij wie u een behandeling heeft. De Ceez medewerkers zijn allen gediplomeerd en Dermalogica Expert. Daarnaast delen ze alle kennis in het team. Over de huid, wat het effect van de Dermalogica producten is en het resultaat van alle onthaar methoden. Daarom volgen ze regelmatig de noodzakelijke trainingen en cursussen. En... ze houden elkaar scherp en helpen u met veel plezier!

schoonheidsspecialste en huidexpert

Huidexpert


Wij hebben momenteel een vacature!
Meer info >>>

schoonheidsspecialste en huidexpert
Erica

Huidexpert

Erica heeft het diploma Algemene opleiding Schoonheidsverzorging. Ook is zij in het bezit van het diploma "Specialisatie Acné", "Bindweefselmassage" en "Elektrisch ontharen". Certificaat U-consultancy: dermatologie voor de schoonheidsspecialist. Dermalogica Expert. In dienst sinds oktober 2002.

schoonheidsspecialste en huidexpert
Eva

Huidexpert

Eva bezit het diploma Allround specialiste 4 en de 'specialisatie Acné", "shiatsu" en "bindweefselmassage". Dermalogica Expert status. In dienst sinds juli 2019.

schoonheidsspecialste en huidexpert
Marion

Huidexpert

Marion heeft het diploma Algemene opleiding Schoonheidsverzorging. Tevens is zij geslaagd voor de "specialisatie Acné" en "Bindweefselmassage". Certificaat U-consultancy: dermatologie voor de schoonheidsspecialist. Dermalogica Expert. In dienst sinds januari 2004

Ceez Skin Care
John
MEDE EIGENAAR

John doet alles behalve het geven van behandelingen ;-)

schoonheidsspecialste en huidexpert
Wanda
MEDE EIGENAAR

Wanda heeft de diploma's Algemene opleiding Schoonheidsverzorging en de Voortgezette opleiding Schoonheidsverzorging. Zij beschikt over een jarenlange ervaring met elektrisch ontharen waaraan begin 2002 de Ellipse IPL flitslichtmethode voor duurzaam ontharen is toegevoegd. Het behalen van het ANBOS certificaat: "theoretische bijscholing lichttherapie" en het diploma: "Ontharingstechnieken" was een vanzelfsprekendheid. Wanda heeft een grote bijdrage geleverd aan het tot stand komen van de opleiding "Ontharingstechnieken". Ook zij is Dermalogica Expert. Certificaat U-consultancy: dermatologie voor de schoonheidsspecialist.

Zeven jaar heeft Wanda als examinatrice toekomstige specialistes beoordeeld. In 1999 is Wanda genomineerd geweest in de verkiezing voor "Beste (Schoonheids)specialiste van het jaar". En in 2013 als Beauty Salon van het jaar! U kunt bij haar geen behandelingen meer boeken. Het bewijs dat u bij Ceez Skin Care "in goede handen" bent.

Wij horen vaak dat het zo lekker druk bij ons is. Blijkbaar doen wij het al jaren goed. Maar dit betekent niet dat er nooit een plek vrij is. Bel ons nu! 071 5149988
Contact